Grow a Pair.png

Aangenaam

kennismaken

martijn.png

Martijn Bekking

Organisatie psycholoog

Martijn is met recht een Corporate innovation professional. Hij is nieuwsgierig en heeft zich bij ING 8 jaar vol ingezet op innovatie binnen kleine en grote organisaties en het leren van de meest waardevolle startups. Grappenderwijs zeiden we in het begin van Grow a Pair wel: Reinout bedenkt toffe ideeën, Martijn zorgt dat het ook echt gebeurt. Een messcherpe combinatie.

linkedin.png
reinout-1.png

Reinout de Kraker

Service Designer

Na een Delftse studie, Zwitserse baan en New York-stage, deed hij bij Achmea het ontwerp, uitvoer en analyse van een innovatieve service waarbij 200 mensen met overgewicht >10 kilo afvielen: De service kon bekostigd worden uit de besparing van verminderd zorgverbruik. Hij startte een stichting waardoor vluchtelingen konden logeren bij gezinnen in Nederland. Onverwachte quote? Slecht en zelfs crimineel gedrag komt door slecht ontworpen services. Werk aan de winkel!

linkedin.png

Jij?

Enthousiast

Wereldverbeteraar? Beterweter? Tekenaar? Tovenaar? Linksbuiten? Ontwikkelaar? Ondernemer? Iets met innovatie maar nog niet helemaal duidelijk wat? Stuur ons een berichtje!

Aangenaam

contact

 

Stuur ons een berichtje

Please share your story or challenge!

Thanks!